Niet-Semiet (sic) Khazar Netanyahu noemt Amerikaanse anti-genocidale academici “antisemitisch” (sic)

Bron:  Alfredo Jalife-Rahme 
Voltaire Netwerk , Mexico-Stad 6 mei 2024 ~~~

De term “Semitisch”, die oorspronkelijk van toepassing was op Arabieren, of ze nu Joods, Christelijk of Moslim waren, verwijst nu naar Joden, of ze nu Semitisch (Sefardisch) of Europees (Asjkenazisch) zijn. Alfredo Jalife-Rahme steekt de draak met deze semantische uitglijder en bekritiseert de propagandatrucs van Benjamin Netanyahu.

Ook in de talen: Deutsch English Español français

Het politieoptreden tegen de opstand van pro-Palestijnse demonstranten tegen genocide op campussen [1] in een dozijn grote Amerikaanse universiteiten, waaronder de prestigieuze Ivy League, is zorgwekkend.

In 1968 was de ikonische privé-universiteit Columbia (New York) het epicentrum van demonstraties tegen de oorlog in Vietnam, waarbij de politie meer dan 700 studenten en professoren arresteerde.

Vandaag, 56 jaar later, protesteert dezelfde emblematische universiteit, met een totaal van 30.000 studenten, die de collectieve geest van de toekomst (zoals zichtbaar gemaakt door het heden) van de Verenigde Staten bepaalt, tegen de Israëlische genocide in Gaza, en hebben ze 100 studenten en professoren gearresteerd tijdens een barbaars politieoptreden [2].

De verbazingwekkende universiteitsprotesten verspreiden zich niet alleen naar Texas en Zuid-Californië, maar ook aan de emblematische faculteit politieke wetenschappen in Parijs [3].

De beroemde column Lexington in The Economist, het tijdschrift van de neoliberale globalistische monarchie, herinnert ons eraan dat, net als in 1968, de Democraat Joe Biden de kandidaat van chaos en oorlog dreigt te worden, nu de pro-Palestijnse studenten opleven op Amerikaanse campussen [4].

Zelfs de Financial Times [5] en Bloomberg [6], die gecontroleerd worden door Israëlische theologen, kunnen de storm van protesten van studenten en professoren aan de Columbia Universiteit tegen de Israëlische genocide in Gaza niet verbergen.

In een schaamteloze daad van inmenging in wat er nog over is van de Amerikaanse soevereiniteit (sic) – vreemd genoeg onder het tapijt geveegd door beide partijen in het Congres – vermaande premier Netanyahu pro-Palestijnse Amerikaanse studenten die tegen de genocide protesteren, en brandmerkte hen als antisemitisch (sic): “Wat er gebeurt op Amerikaanse campussen is verschrikkelijk. Antisemitische (sic) horden (re-sic) hebben grote universiteiten overgenomen. Ze roepen op tot de vernietiging van Israël. Ze vallen Joodse studenten aan. Ze vallen Joodse professoren aan.

Zoals gewoonlijk beschrijft de Khazaarse premier Netanyahu [7], die van niet-semitische Poolse afkomst is, de demonstranten op Amerikaanse universiteiten als antisemitische horden (mega sic!) die “de Joodse faculteit aanvallen” (sic!). Wat zou deze clandestiene Joodse faculteit kunnen zijn?

In zijn thread van waanzinnige berichten op X, merkt Netanyahu op: “Dit doet denken aan wat er gebeurde op Duitse universiteiten in de jaren 1930. Het moet gestopt worden [8], en hij verheerlijkt de repressie door de politie in verschillende universiteiten.

Vandaag de dag bewegen de Verenigde Staten zich tussen het totalitaire McCarthyisme en hun nieuwe Burgeroorlog, zoals de nieuwe film Civil War [9] van Alex Garland laat zien. Mijn interview werd door meer dan 2,5 miljoen mensen gezien op Radio La Raza Los Angeles, dat het grootste publiek van Mexicanen en Latino’s in de Verenigde Staten heeft [10].

De woordenstroom van Israël is opgebruikt tussen de iconische 7 oktober (de dag van de verrassingsuitbarsting van de soennitische Palestijnse guerrilla Hamas) en 14 april – wanneer “Israël zijn financiële ’afschrikking’ verscherpt tegenover de nieuwe strategische ’afschrikking’ van Iran [11] – in harmonie met zijn genocide in Gaza en zijn apartheidspolitiek tegen de oorspronkelijke Palestijnse inwoners, die echte Semieten zijn in tegenstelling tot de Khazaarse indringers, die “valse Semieten” zijn.

De almachtige zwarte propaganda van de antisemitisme-terrorisme-haat triade door middel van de “Hasbara techniek” [12] is semiotisch ingehaald door Israëls voortdurende genocide in Gaza.

Netanyahu zou zich eens moeten informeren door de eminente Israëlische historicus Shlomo Sands te lezen in zijn twee klassieke boeken The Invention of the Jewish People [13] en The Invention of the Land of Israel [14], die de hele valse ideologie-theologie ontmantelen die uitgaat van het Hasbara-zionisme.